Η Oceanic Solution με μια ματιά

Η Oceanic Solution A.E. ανήκει στον Όμιλο Εταιρειών Oceanic Group Of Companies και εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Ιδρύθηκε το 2013 και αποτελεί μία από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες υπηρεσιών στην Ελλάδα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών στην διαχείριση εγκαταστάσεων και προσωπικού διαφόρων υποστηρικτικών ειδικοτήτων αλλά και στην ασφάλεια προσώπων και υποδομών. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Πάτρα.

Η αποστολή και ο στόχος εταιρείας έγκειται στην παροχή υψηλών απαιτήσεων υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγκαταστάσεων που είναι προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη με σκοπό την προσφορά μίας συνδυαστικής και οικονομικής λύσης στον εκάστοτε πελάτη που συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Το όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη λύση υποστηρικτικών υπηρεσιών μέσω της οποίας οι επιχειρήσεις μπορούν να επικεντρώνονται στο αντικείμενό τους εξοικονομώντας χρόνο, να αυξάνουν την αποτελεσματικότητά τους και να μειώνουν το κόστος λειτουργίας τους και το επιχειρηματικό τους ρίσκο.

Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από την ελληνική μυθολογία και τον Ωκεανό ο οποίος ήταν γιος του Ουρανού και της Γαίας και ήταν το αρχικό και δημιουργικό στοιχείο του κόσμου, ο πατέρας των Θεών. Η εταιρεία εμπνεύστηκε από την δύναμη και την αδιάκοπη ροή του Ωκεανού που ως ευρύς και μεγάλος ποταμός δημιουργούσε ισχυρά ρεύματα με την συνεχή κίνησή του.

Η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία με υψηλή οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια. Συγκεκριμένα, έχει μέσο ετήσιο κύκλο εργασιών 1.000.000,00 ευρώ, ασφαλιστήρια έναντι επαγγελματικών κινδύνων με συνολική κάλυψη γενικής αστικής ευθύνης ύψους 5.000.000,00 ευρώ, εργοδοτικής ευθύνης ύψους 1.000.000,00 ευρώ, επαγγελματικής αστικής ευθύνης ύψους 1.500.000,00 ευρώ καθώς και υψηλή πιστοληπτική ικανότητα βεβαιωμένη από ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτει άριστη τεχνική και επαγγελματική ικανότητα έχοντας αναπτύξει συγκροτημένη οργάνωση και εταιρική δομή, ανταγωνιστικό και αξιόλογο πελατολόγιο, υλικοτεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μεγάλο αριθμό προσωπικού που την κατατάσσει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και στελέχη με εμπειρία και δεξιότητες αντίστοιχες των απαιτήσεων των κλάδων Facility Management και Ασφαλείας. Η Oceanic Solution A.E. δίνει αξία στους πελάτες της μέσω του στρατηγικού της σχεδιασμού, της αποτελεσματικής διαχείρισης και χρήσης νέων τεχνολογιών και εγγυάται την απροβλημάτιστη λειτουργία των υποδομών των πελατών της.

Πιστοποιήσεις/Πολιτικές

Η Oceanic Solution A.E. είναι πιστοποιημένη από ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης και συμμορφώνεται με τα παρακάτω συστήματα/πρότυπα με πεδίο εφαρμογής Υπηρεσίες Διάθεσης Προσωπικού (για παροχή υπηρεσιών: διοικητικής – τεχνικής υποστήριξης, επιχειρηματικών συμβούλων, διοργάνωσης εμπορικών εκθέσεων, τηλεφωνικού κέντρου, έκδοσης εμπορικού-διαφημιστικού υλικού, διαδικτύου, εκπαίδευσης, διαφήμισης, έρευνας αγοράς, τροφοδοσίας, εστίασης, εστιατορίων & κινητών μονάδων εστίασης, οδικές μεταφορές εμπορευμάτων κλπ.) καθώς και Παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας & Εγκατάσταση Συστημάτων Ασφαλείας:

  • ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
  • ΕΛΟΤ EN ISO 14001:2015 Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
  • ΕΛΟΤ 1801:2008/OHSAS 18001:2007 Σύστημα Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία
  • ISO 27001:2013 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών

Οι πελάτες μας

Η Oceanic Solution A.E. έχει συνεργασίες με αξιόλογους διεθνείς και εθνικούς ομίλους και οργανισμούς στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αποδεικνύοντας την υψηλή αξία των υπηρεσιών και προϊόντων ασφαλείας, την εξειδίκευση στον τομέα του Facility Management και της Ασφάλειας αλλά και την κορυφαία τεχνική κατάρτιση των στελεχών πολυετούς εμπειρίας. Συνεργάζεται με κατασκευαστικές, μεταφορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, λιμάνια, ξενοδοχεία, super markets, νοσοκομεία, εμπορικά καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, τράπεζες, αθλητικούς ομίλους, κλπ.

Στατιστικά

1
Ολοκληρωμένα Έργα
1
Λυμένα Προβλήματα
1
Κερδισμένα Βραβεία
1
Ερωτήσεις που Απαντήθηκαν

Ευκαιρίες Καριέρας

Εργαστείτε μαζί μας και ελάτε στην Εταιρεία μας!

Η Ομάδα μας

Στην Oceanic Solution A.E. σεβόμαστε τους ανθρώπους που εργάζονται για εμάς καθώς αποτελούν τη Δύναμή μας για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων. Η εταιρεία προσφέρει ένα πρωτότυπο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον σε συνθήκες που εναρμονίζονται με τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία, συνεχή εκπαίδευση, κίνητρα, προγράμματα ασφάλισης υγείας και συνταξιοδότησης, οικονομική υποστήριξη μονογονεϊκών οικογενειών  και μπόνους επιβράβευσης. Υποστηρίζουμε την δίκαιη  μεταχείριση κάθε εργαζομένου ανεξαρτήτως φυλετικών, θρησκευτικών ή άλλων διακρίσεων χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης που ωθούν τους ανθρώπους μας στην συνεχή εξέλιξη και επίτευξη προσωπικών στόχων.

Η σχέση που έχουμε αναπτύξει με το προσωπικό μας δημιουργεί ανθρώπους αφοσιωμένους, ευγενικούς και ενθουσιώδεις που εργάζονται με χαμόγελο δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στους πελάτες της εταιρείας μας. Ως αποτέλεσμα, η Oceanic Solution A.E. προσφέρει υπηρεσίες ποιοτικής υπεροχής και διαφοροποιείται από άλλες εταιρείες του κλάδου της για τις αρχές και αξίες που υπερασπίζεται κερδίζοντας εντυπωσιακά υψηλά επίπεδα ικανοποίησης πελατών.

Willie Byrd
Designer
Chester Potter
Developer
Chase Atkins
Designer
Ricky Edwards
Developer